Beste Whiskyliefhebber,

 

Wij hebben het genoegen om de volgende proeverij aan te bieden,

 

Menno`s Borrelhuis presenteert Whisky in het theater! Met de brand ambassador van Nederland, Tony van Rooijen, beleef je een virtuele rondreis naar Glenfiddich, waarbij je meer komt te weten over de historie en smaak van de desbetreffende brand. Een mix van beeld, presentatie en écht proeven maakt deze tasting een uniek concept. Met recht een ultieme beleving te noemen. Proef, ontdek en geniet!

 

Ga mee op whiskyreis met Glenfiddich:

Samen met Glenfiddich ambassadeur Tony van Rooijen ga je op virtuele whiskyreis. Hij neemt je mee naar Schotland en bezoekt samen met jou de distilleerderij alsof jullie daadwerkelijk in Schotland zijn. Je komt alles te weten over de historie van het merk en uiteraard krijg je een taste van de meest smaakvolle whisky’s. Om het even samen te vatten: een tasting met zes whisky’s, een flesje water én een show!

 

Meer over Glenfiddich:

Deze keer is het de beurt aan whiskymerk Glenfiddich. Tony van Rooijen is al jarenlang gepassioneerd whisky ambassadeur Glenfiddich in Nederland: ‘Mijn liefde voor whisky is begonnen nadat een oude vriend van mij de legendarische woorden uitsprak: Let’s have a dram of Scotch..’ Tijdens een ontmoeting met collega ambassadeurs van Glenfiddich in Dufftown, werd gezocht naar een nóg betere manier om het publiek te betrekken. Het liefst zou je iedereen willen meenemen naar de distilleerderij in Dufftown. En daar op dat moment werd het idee geboren, laten we de distilleerderij dan meenemen naar het Glenfiddich publiek. Zo ontstond de Virtual Distillery Tour, door interactie en passie ontstaat een unieke manier van storytelling en ervaart het publiek een beleving, die bijna gelijk is aan een echt bezoek aan de distilleerderij. Proeven, genieten en ontdekken met een mooi glas Glenfiddich.

 

 

Ticketprijs: € 27,50

Locatie: Theater De Blinkerd, Heereweg 150, Schoorl

aanvang: 19,45 uur

 

Tickets kunnen hiervoor besteld worden door op deze mail te reageren, in de winkel aan de kassa of via de webshop te kopen.

 

 

Met vriendelijke groet

 

Menno Spaander

 

Menno`s Borrelhuis

Paardenmarkt 29, 1871 CV Schoorl

06 18747512

info@mennosborrelhuis.nl

www.mennosborrelhuis.nl

 

Back To Top
Naar de inhoud springen