Meditatie Satsang – Spiritual Yoga –

 

Prema Baba Swamiji en Swami Mataji Amma

 

Ervaar innerlijke Liefde en Licht tijdens deze magische avond.

 

Prema Baba Swamiji is een geliefd spiritueel Meester en is getrouwd met Mataji Amma. Ze delen tijdens de satsang een krachtig energieveld, hoog bewustzijn en hun rijke levenservaring. Dit maakt elke ontmoeting met hen onvergetelijk.

Prema Baba Swamiji is in 1997 in India ingewijd door de grote bekende yogameester Mahavatar Babaji, waarbij hij de missie kreeg om anderen te leiden naar de goddelijke essentie van Licht en Liefde. Over deze bijzondere inwijding en ontmoetingen heeft Prema Baba Swamiji een boek geschreven welke in het Nederlands zal verschijnen onder de titel: De Inwijding.

 

Tijdens de satsang word je meegenomen op een diepgaande innerlijke reis, waarbij ze ervaringen,  lessen en inzichten delen die vloeiend overgaan in diepe meditatie.  Laat je meevoeren en ervaar de Prema Shakti, de hoogste energie van Liefde en Licht.

 

De avond wordt omhuld met mantrazingen begeleid door Oshianna (Marieke Krista).

 

Om na te genieten van deze prachtige avond is er achteraf, tegen een vergoeding, gelegenheid om in de Blinkerd koffie en thee te drinken en na te praten.

 

De avond is open voor iedereen en biedt je de ruimte om kennis te maken met meditatie, deze verder te verdiepen en je te ontwikkelen.

 

Kom en ervaar de magie van het samen zijn in spirituele verbinding. We kijken er naar uit jou, je familie en vrienden te verwelkomen!

 

Datum: 19 september 2024

De zaal is open vanaf 19.15 uur, de avond start om 19.45 uur

Locatie: De Blinkerd, Schoorl

De toegang is gratis, alle donaties zijn welkom.

Graag vooraf aanmelden, om je plek te reserveren!

Mail naar: info@mariekekrista.nl

 

Donaties komen ten goede aan de Stichting Spiritual Yoga Nederland

Voor meer informatie over Prema Baba Swamiji kun je kijken op: www.mariekekrista.nl

 

Back To Top
Ga naar de inhoud