CATERING

Er is van alles mogelijk. Van koffie met iets lekkers, een broodjeslunch, een eenvoudig maar heerlijk stamppotbuffet tot een exclusief koud/warm buffet. Uit te breiden met diverse extra’s.

Personeelsuitje, feestje of jubileum: Dat kan in ons gezellige sportcafé of in één van de andere ruimtes. Wij zorgen voor een leuke bijeenkomst, waarbij uw wensen centraal staan.

Verjaardag: Gezellig, zo’n huis vol visite! Maar soms is uw huis net iets te klein of u ziet op tegen het opruimen aan het einde van de dag.  Wilt u zelf volop genieten van de verjaardag,  reserveer één van onze sfeervolle ruimtes. U zult verbaasd staan van onze betaalbare tarieven!

Uitvaart – en condoleancebijeenkomsten: Het komt steeds vaker voor dat mensen het afscheid van hun dierbaren in een andere vorm willen organiseren. Informeel en dichtbij huis.  Dit kan in één van onze grotere zalen en desgewenst zorgen wij voor catering in allerlei vormen.

MEER INFORMATIE?

Voor speciale wensen of meer informatie, neem contact op met onze beheerders Eric of Jeoffrey. Hoewel wij de hele dag open zijn, kunt u hen het beste bellen vanaf 14.00 uur (tot in de avond) op tel. 072- 509 2068. Of stuur alvast uw vragen per e-mail:  info@deblinkerdschoorl.nl

Koffie-arrangementen

Op de koffie in De Blinkerd.

Lunches

Van eenvoudig tot uitgebreid

Maak uw keuze. Bijzondere wensen in overleg mogelijk.

Buffetten

Van stamppotbuffet tot uitgebreid warm/koud buffet.

Optioneel zijn er ook ijs-, pudding- en fruitbuffetten.

Feestavond

Een bedrijfsborrel of feestje. Of gewoon met familie en vrienden iets vieren.