Jongerencentrum Schoorl

In september 2016 is het Jongerencentrum De Blinkerd gestart met de opening op de woensdagmiddagen van 14.00 – 17.00 uur voor de bovenbouw kinderen van de basisscholen in Schoorl en Groet. Sinds dit seizoen (2018-2019) is er ook elke maand disco, meidenavond en jongensavond. Voor de meest actuele informatie kun je kijken op Facebook Jongerenwerk Schoorl    en Instagram; Sylviaswb.

Elke week is er op woensdagmiddag wel iets leuks te doen van partijtje zaalvoetbal tot levend stratego, van make-up middag met selfies maken tot levend ganzenbord. Het afgelopen jaar kwamen er gemiddeld zo’n  15 tot 20 kinderen het Jongerencentrum bezoeken. Een en al gezelligheid. De een gaat tafeltennissen, de ander speelt op de Playstation en weer een ander kind zet gezellige muziek op via You Tube.

Als je interesse hebt om als vrijwilliger bij het Jongerencentrum te helpen, kun je contact opnemen met Sylvia Groenewegen, email: s.groenewegen@welzijnbergen.nl / telefoon 06-37170372

Het jongerencentrum is het snelst te bereiken via de achterdeur van de Blinkerd.

Informatie

Het Jongerencentrum is elke woensdagmiddag (van 14.00 – 17.00 uur) geopend. Daarnaast is er elke maand meidenavond, jongensavond en disco.
Contactpersoon: Sylvia Groenewegen: s.groenewegen@welzijnbergen.nl

Klik hier voor: Facebook Jongerenwerk Schoorl