Mensendieck (2 groepen) op maandagochtend

Docent: Edith Heiligers, www.mensendieckbergen.nl/

Groepslessen Mensendieck

Op maandagochtend geeft docente Edith Heiligers groepslessen Mensendieck. De eerste groep (10.00 – 11.00 uur) is VOL.   In de 2e groep (11.30 – 12.30 uur) is ruimte voor nieuwe deelnemers.  Neem voor meer informatie contact op met de docente, zie de informatie onderaan dit bericht. 

Oefentherapie Mensendieck is gericht op het behandelen en voorkomen van verschillende lichamelijke klachten. U leert bewuster om te gaan met uw lichaam. U zult merken dat u na enige tijd steeds vaker kiest voor een betere houding en een meer gezonde manier van bewegen.

Wilt u op een rustige verantwoorde manier uw lichaam in conditie houden/brengen, kom dan trainen bij de mensendieck. In kleine groepen van ongeveer 10 personen wordt gewerkt aan het verbeteren van de conditie, lengte, stabiliteit en kracht van de spieren.

We beginnen met een warming-up op muziek. Vervolgens doen we oefeningen om het lichaam sterker, stabieler en soepeler te maken. Door in een goede houding te oefenen krijgt u inzicht in uw manier van bewegen.

Informatie

Dag en tijd:
maandag 10.00 – 11.00 uur: VOL
maandag 11.30 – 12.30 uur:  Nieuwe deelnemers welkom!

Startdatum: maandag 2 september 2019

Kosten: de lessen worden gegeven per blok van 12 lessen.  €110,- per blok van 12 lessen

Aanmelden: stuur een mail naar: info@mensendieckbergen.nl
of telefonisch: 06-12 81 41 15

Terug