Schilderworkshops (10 lessen)

Docent: Rob Valkenburg

De najaarsserie bestaat uit 10 lessen en start op dinsdag 29 september. Kijk voor alle data onderaan de pagina, bij Informatie.  In de schoolvakanties zijn er géén lessen. De groep schildert al langere tijd met elkaar. 

Tijdens de lessen krijg je inzicht en ontwikkel je vaardigheden in tekenen en schilderen binnen je eigen mogelijkheden en wensen. Verschillende materialen en technieken komen aan de orde. Er wordt extra aandacht besteed aan standpunten, benadering van het onderwerp zoals “het verhaal achter de afbeelding”, hoe kijk je, wat wil je vertellen en hoe laat je dat zien. Ervaring is niet belangrijk. Het gaat om het plezier in het schilderen!

Rob Valkenburg is gediplomeerd Meesterschilder en heeft 17e-eeuwse schilderkunst gestudeerd. Als docent Beeldende Vorming en als Cultuurcoach heeft hij vele jaren in het onderwijs gewerkt. Via vormgeving voor film, televisie en theater is een brede basis ontstaan in het ontwikkelen en overbrengen van ideeën tot uitvoering. Website van Rob Valkenburg

Informatie en aanmelden (bij docent)

Dag en tijd: dinsdag 19.30 – 21.30 uur
Zaal: Atelier
Aantal lessen: 10
Kosten: € 130,-
Startdatum: 29 september 2020
Bijzonderheden: Aanmelden rechtstreeks bij docent.

Aanmelden bij docent Rob Valkenburg:
E-mail: robvalkenburg@droomservice.nl
Tel: 06-51 80 35 31

Aanmelden, stuur een email, klik hier.

Het gaat om het plezier in schilderen!

Terug