Tekenen, maandag van 14.00 – 16.00 uur

Docent: Inge Koetzier van Hooff, website: www.koetziervanhooff.eu

Najaar 2019: start op maandag 2 september. Meld u tijdig aan.

Iedereen die een potlood vast kan houden, kan tekenen. Maar hoe krijg je op papier wat je voor je ziet? Dat kan je leren! Door echt goed te kijken, technieken te leren en te experimenteren met verschillende stijlen. Zo kom je steeds vooruit en ontwikkel je een eigen “handschrift” in tekenen. Er valt zoveel te ontdekken!

Figuratief tekenen naar de waarneming is de basis tijdens deze cursus. Je leert op verschillende manieren te kijken, hierdoor is er ook ruimte voor fantasie of abstracter tekenen. De technieken worden op een ontspannen manier uitgelegd en kunnen zó toegepast worden, dat ieder zich kan ontwikkelen op eigen niveau. Zowel beginners als gevorderden zijn dan ook welkom om mee te doen aan deze cursus!

Docente Inge Koetzier van Hooff studeerde aan de Kunstacademie in Utrecht en culturele antropologie aan de UVA. Na 10 jaar in Spanje te hebben gewoond, woont ze nu in Alkmaar en werkt in haar atelier in Schoorl. Hier geeft ze ook (model-) teken workshops. Inge werkt in opdracht, veelal portretten, en maakt (digitale) tekeningen en schilderijen. Haar werk is te vinden in musea, privécollecties en op exposities in binnen- en buitenland. Haar eigen stijl van werken, het tekenachtige schilderen op materialen als gerecyclede zeil of hout zijn kenmerkend voor Inge’s tekeningen en schilderijen.
Kijk voor meer informatie op de website van Inge Koetzier van Hooff

Informatie

NAJAAR 2019: De serie lessen in het najaar bestaat uit 10 lessen.

Dag en tijd: maandag 14.00 – 16.00 uur
Aantal lessen: 10
Kosten: € 130
Startdatum: maandag 2 september
Einddatum: 12 november (Géén les op 22 oktober ivm herfstvakantie)
Bijzonderheden:  Bij minder dan 9 aanmeldingen wordt de cursus gegeven in Inge’s eigen atelier aan de Nieuwedam 2 in Schoorl. 

Je bent welkom om het atelier te bezoeken en kennis te maken met Inge.

De eerste les zal er basismateriaal aanwezig zijn en wordt besproken wat er daarna zelf door de cursisten meegebracht kan worden.

Wijzigingen onder voorbehoud.

Aanmelden: Bij docente Inge Koetzier van Hooff via telefoon of Whatsapp: 06 24 98 80 36, of via email: inge@koetziervanhooff.eu
www.koetziervanhooff.eu

Figuratief tekenen.
Tekenen kun je leren.


Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/deblinkerd/domains/deblinkerdschoorl.nl/public_html/wp-content/plugins/vani-back-button/vani-back-button.php on line 66

Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/deblinkerd/domains/deblinkerdschoorl.nl/public_html/wp-content/plugins/vani-back-button/vani-back-button.php on line 72
Terug