Tekenen, maandag van 14.00 – 16.00 uur

Docent: Inge Koetzier van Hooff, website: www.koetziervanhooff.eu

Seizoen 2020/2021 start op 7 september.

Meld u tijdig aan.Iedereen die een potlood vast kan houden, kan tekenen. Maar hoe krijg je op papier wat je voor je ziet? Dat kan je leren! Door echt goed te kijken, technieken te leren en te experimenteren. Zo kom je steeds vooruit en ontwikkel je een eigen stijl.
Tekenen naar de waarneming is de basis tijdens deze cursus. Elke les is er een thema/techniek waarmee gewerkt wordt, denk hierbij aan stilleven, dieren, of (zelf-) portret. Je neemt je eigen onderwerp en materiaal mee. Er worden voorbeelden van kunstenaars en onderwerpen gegeven bij de lesuitleg. Je bent vrij om dit ruim op te vatten, juist door te experimenteren met materialen en technieken ontwikkel je je eigen creativiteit! 
De technieken worden op een ontspannen manier uitgelegd en kunnen zó toegepast worden, dat ieder zich kan ontwikkelen op eigen niveau. Zowel beginners als gevorderden zijn dan ook welkom om mee te doen aan deze lessen.

Docente Inge Koetzier van Hooff studeerde aan de Kunstacademie in Utrecht en culturele antropologie aan de UVA. Na 10 jaar in Spanje te hebben gewoond, woont ze nu in Alkmaar en werkt in haar atelier in Schoorl. Hier geeft ze ook (model-) teken workshops. Inge werkt in opdracht, veelal portretten, en maakt (digitale) tekeningen en schilderijen. Haar werk is te vinden in musea, privécollecties en op exposities in binnen- en buitenland. Haar eigen stijl van werken, het tekenachtige schilderen op materialen als gerecyclede zeil of hout zijn kenmerkend voor Inge’s tekeningen en schilderijen.
Kijk voor meer informatie op de website van Inge Koetzier van Hooff

Informatie

Dag en tijd: maandag 14.00 – 16.00 uur
Aantal lessen: 10
Kosten: 10 lessen = 145 € |  22 lessen = 29 € (Dus 2 lessen gratis!)
Startdatum: 7 september 2020

Bijzonderheden: 

De cursus wordt gegeven in een ruime zaal in De Blinkerd Heereweg 150 Schoorl.
Bij aanmelding zal alle informatie doorgegeven worden als data, betalingsgegevens en het materiaal dat zelf door de cursisten meegebracht kan worden. Instroom na de startdatum is mogelijk in overleg.

Wijzigingen onder voorbehoud.

Aanmelden: Bij docente Inge Koetzier van Hooff via telefoon of Whatsapp: 06 24 98 80 36, of via email: inge@koetziervanhooff.eu
www.koetziervanhooff.eu

Figuratief tekenen.
Tekenen kun je leren.

Terug