Zumba Gold voor senioren

Docent: Patricia van Egmond

U danst graag en wilt aan uw conditie werken? Houd u van de Seventies, van Zuid-Amerikaanse muziek zoals Salsa en de Merenque? Dan is Zumba Gold echt iets voor u.

Zumba is al een aantal jaren de grote fitness/dance rage en te vinden op sportscholen, dansscholen en buurthuizen. Speciaal voor de levendige senior is er nu Zumba Gold.

Zumba Gold gaat uit van het zelfde principe: Aanstekelijke muziek, gezelligheid en ondertussen het lichaam vitaal houden, maar nu via het Gold principe speciaal voor senioren waardoor men nog tot in lengte van dagen kan blijven bewegen en genieten op de muziek.

Wil je weten of dit ook voor jou is, kom snel langs, meld je aan, doe mee met de 1e les (is een gratis proefles). Ga je meedoen aan de lessen, dan valt deze les binnen de serie van 30 lessen.

Informatie

Dag en tijd: maandag: 16.30 – 17.30 uur 
Aantal lessen: 30
Kosten: 210,=
Startdatum: maandag 21 september 2019 (géén lessen in schoolvakanties)

Bijzonderheden: Aanmelden rechtstreeks bij docente Patricia van Egmond via het: Inschrijfformulier Danslessen 2020 PvEgmond

Print het uit, vul het in en stuur het op naar Patricia per post of (gescand) per email. Haar adres en email staan vermeld op het formulier, maar ook hieronder.

Patricia van Egmond
Aidastraat 18
1827 RB ALKMAAR
tel. 06- 24 75 07 24
E-mail: patriciazumbadance@hotmail.com

Zumba@dance Spelregels: Klik hier voor de Spelregels

Zumba@dance: Privacybeleid:Klik hier voor het Privacybeleid van Zumba@dance

Terug