Kom dansen bij dansstudio Dagmar!

Wil jij ook graag in een leuke sfeer, professioneel en persoonlijk begeleid worden? Dansstudio Dagmar verzorgt danslessen voor jong en oud.

De dansstudio geeft lessen aan kinderen vanaf 1,5 jaar tot en met volwassenen en de basis van de lessen is theaterdans (klassiek, modern en jazz). We bieden de volgende danslessen aan: ouder-kinddans, peuterdans, kidsdance en dancemix.

Bij dansstudio Dagmar wordt lesgegeven door gediplomeerde en ervaren dansdocenten. Zo kun je rekenen op professionele en kwalitatief goede lessen. De groepen zijn klein, zodat iedere danser of danseres op zijn of haar niveau aangesproken wordt. Volgens dansstudio Dagmar betekent dansen: plezier, creativiteit en beleving. Dat merk je vooral in de lessen voor de jongere kinderen: lekker dansen met allerlei materialen, verhalen, liedjes en muziek in een ongedwongen, positieve sfeer. Maar ook voor de oudere leerlingen staat dansplezier voorop!

Naast de wekelijkse dansles organiseert dansstudio Dagmar ook vele dansactiviteiten zoals voorstellingen, thema feestlessen en workshops. Ook is het mogelijk om verjaardagspartijtjes en dansfeestjes bij de dansstudio te

organiseren. Altijd onder de professionele begeleiding die u van dansstudio Dagmar mag verwachten.

Voor informatie:

www.dansstudiodagmar.nl
of bel naar 06-20220538.

Aanmelden voor een gratis proefles doe je via https://mijn.dansstudiodagmar.nl/proefles

Maandag
Ouder-Kinddans 1,5-3 jaar    09.15-10.00 uur
Peuterdans 2-3 jaar                10.00-10.45 uur

Dinsdag
Kidsdance 4-5 jaar                 15.00-16.00 uur
Dancemix 6-8 jaar                 16.00-17.00 uur
Dancemix 8+                          17.00-18.00 uur

Back To Top
De Blinkerd is gesloten in de zomervakantie

De Blinkerd is gedurende de zomervakantie van 16 juli t/m 28 augustus gesloten. U kunt wel komen sporten in het SportLokaal.

Wij wensen u een fijne vakantie en zien u graag weer vanaf 29 augustus!

Skip to content