AGENDA

In de agenda staan aankondigingen van evenementen en andere leuke dingen, die (vaak door derden) in De Blinkerd worden georganiseerd. Voor alle informatie over cursussen: zie pagina Cursussen.  Hou verder onze facebookpagina in de gaten voor de allerlaatste nieuwtjes:

zo 2 februari

11:00

Koffieconcert: Klassiek op de zondagochtend

Kom op de koffie in De Blinkerd tijdens de sfeervolle muziekochtenden.

Deze zondag spelen Frank Rutgers (cello) en Wim Vlaar (piano) hoogtepunten uit de celloliteratuur.

Meer info? Klik hier!

zo 9 februari

Groet uit Schoorl Run

De Groet uit Schoorl Run wordt georganiseerd door Le Champion, met ruim 20.000 leden één van de grootste sportverenigingen van Nederland.

Meer informatie? Klik hier!

za 15 februari

Sound of Silence – The Story of Simon & Garfunkel

Met behulp van prachtige muziek, verhalen en anekdotes uit de jaren 60 en 70 vertellen Joost Botman en Niels van der Gulik op boeiende en droogkomische wijze over Paul Simon en Art Garfunkel. Hun weg naar succes, de botsingen, hun professionele scheiding en het legendarische reünieconcert in Central Park in 1981.

Meer info? Klik hier!

zo 1 maart

11:00

Koffieconcert: Klassiek op de zondagochtend

Kom op de koffie in De Blinkerd tijdens de sfeervolle muziekochtenden.

Deze zondag spelen Martin Rozema (dwarsfluit) en strijkers werken van onder andere W.A. Mozart.

Meer info? Klik hier!

do 19 maart

20:00

KVG-Lezing: Margriet Brandsma over Duitsland en Berlijn

Margriet Brandsma werkte 20 jaar in Duitsland voor het NOS journaal als politiek en algemeen verslaggever en ook als correspondent in Berlijn. Ze schreef boeken als “Waar is de muur”. Verhalen over Berlijn en de biografie “Het mirakel Merkel” en “Vluchtcode Vlinder”. Dit laatste boek is gebaseerd op de DDR gevangenen die uit humanitaire overwegingen gekocht werden door DM 95.000 door West-Duitsland.
Ze staat in haar lezing stil bij het “nieuwe” Duitsland, het Duitsland dat na de hereniging is ontstaan. Ook kijkt ze naar de manier waarop de Duitsers tegenwoordig omgaan met hun verleden. Het belooft een interessante avond te worden.

Toegang voor leden KVG gratis, voor niet-leden 5 euro

za 21 maart

20:00

Queen Forever – Holland’s premier Queen Tribute Band

In een spetterende show laat tributeband Queen Forever de hoogtijdagen van de legendarische rockformatie Queen herleven door 100% live alle bekende hitsongs te spelen.Niet alleen komen ze verbazingwekkend dichtbij het origineel, ze zien er ook zoveel mogelijk uit als de originele vier bandleden Freddie, Brian, Roger en John. Queen Forever zorgt overal waar ze spelen voor een absolute sensatie.

Meer info? Klik hier!

Terug