Adres, telefoon en e-mail

Sinds 1 januari 2021 is De Blinkerd onderdeel van de Stichting Social Leisure en opereert onder de naam:

De Blinkerd Schoorl
Heereweg 150
1871 EM Schoorl
Telefoon: 072-509 2068

E-mail zalenverhuur: info@deblinkerdschoorl.nl
Facebook: www.facebook.com/deblinkerdschoorl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 0.00 uur.
Zaterdag: 9.00 – 18.00 uur.
Zondag: gesloten (op aanvraag geopend).

KvK nummer: 812 84 977
BTW-nummer: NL862041545B01
Bankrekening: NL39 RABO 0363 445 161

Social Leisure: is een sociale onderneming die zich richt op exploitatie en beheer van maatschappelijk vastgoed zoals dorpscentra, buurthuizen, theaters en sportaccommodaties.  Social Leisure is in de regio o.a. actief in Langedijk, Heiloo, Schagen, Uitgeest en nu ook in Schoorl. Zie voor meer over Social Leisure op: www.socialleisure.nl

Routebeschrijving

Via de Velser- en Wijkertunnel is Schoorl snel en probleemloos bereikbaar. Met onderstaande kaart kan een routebeschrijving worden gemaakt.

Gratis parkeren/opladen elektrische auto’s

De Blinkerd heeft ruime (gratis) parkeermogelijkheden. Er zijn bovendien een aantal gehandicaptenparkeerplaatsen en ook twee plekken om de accu van elektrische auto’s op te laden.
Aan de fietsers is eveneens gedacht: bij beide ingangen is een fietsenstalling, inclusief enkele gereserveerde plekken voor kratfietsen.

De bus stopt voor de deur

Vanaf Alkmaar station gaat er elk halfuur een bus van Connexxion langs ons gebouw. Ook buurtbus 410 stopt bij de Blinkerd. Klik hier voor de actuele dienstregeling.

 

Plattegrond

Alle zalen liggen op de begane grond, behalve de kleedkamers van de sporthal (1e etage). Het gebouw is rolstoelvriendelijk en een aantal zalen beschikt over een ringleiding voor slechthorenden. Sommige zalen kunnen worden samengevoegd tot één grote ruimte. Meer informatie is te vinden in de beschrijving van elke zaal.

Back To Top
Naar de inhoud springen