Lieve Lezer,

Do-In yoga je mee? 
Laten we in beweging komen.
đŸ§˜â€â™€ïž
Vanaf donderdag 16 november ga ik weer Do-In yoga les geven!

Do-In staat voor stroming van jouw levensenergie (Qi).
Het is een oeroude Taoïstische bewegingsvorm die deel uitmaakt van de oosterse geneeswijzen en aansluit bij mijn Shiatsu achtergrond. Je werkt met de meridianen, de 5 elementen, het yin en yang en stemt af op het seizoen en de energie van de groep of het individu.
Na een Shiatsu behandeling geef ik regelmatig een Do-In meridiaan strekking mee om ter ondersteuning thuis mee aan de slag te gaan. Naast Shiatsu werkt de Do-In beoefening versterkend voor je lichaam én je geest en leer je zelf jouw levensenergie krachtiger te laten stromen. In privé Do-In yoga sessies hebben cliënten ervaren hoe specifiek afgestemde Do-In oefeningen hun weg naar herstel en healing versterken.

Do-In yoga was onderdeel van mijn Shiatsu opleiding en met veel plezier heb ik in Haarlem (voordat we in Schoorl kwamen wonen) hierin les gegeven. Bij de Do-In Academy van Lilian Kluivers vervolg ik nu de Do-In yoga opleiding, heerlijk inspirerend om de verdieping in te gaan en de puntjes op de i te zetten.

Do-In yoga is een weg naar meer stroming van levensenergie (Qi) en stimuleert zo jouw zelfgenezend vermogen. Do-In is voor iedereen geschikt, man, vrouw, ongeacht leeftijd of ervaring. Souplesse én bewustwording van jouw lichaam middels (meridiaan) strekkingen, acupressuur en meditatie.
Na een aantal lessen zul je merken dat je zelf tools hebt om naast de les ook thuis Do-in te integreren in je eigen routine. Een Do-In les is altijd een gebalanceerde les qua actie (yang) en ontspanning (yin) met aandacht voor ademwerk, een moment van meditatie en verbinding.

Mocht je meer willen weten over Do-In en of het ook voor jou geschikt is, bijvoorbeeld vanwege een eventuele beperking, dan kun je mij altijd contacten en kunnen we samen kijken wat past.

16 november om 10:30 uur is de eerste les in de Spiegelzaal in de Blinkerd in Schoorl.
Details en tarieven kun je vinden op mijn website

Ik hoor heel graag van je of je 16 november erbij bent, dan reserveer ik een plekje voor je.

Weet je iemand die ook zin heeft om in beweging te komen? Je bent heel welkom!
Let’s Do-InÂ đŸ§˜â€â™€ïž

Namasté

Lieve groet,
Chantal

PS. als je me op de woensdag zoekt dan ben ik te vinden in het mooiste winkeltje van Bergen: L’Etoile.
🌟

 

Ik reserveer mijn Do-In yoga les
Back To Top
Ga naar de inhoud