Nieuwe reeks start vanaf  maandag 16 januari 2023 – 10x op maandag

Iedereen die een potlood vast kan houden, kan tekenen. Maar hoe krijg je op papier wat je voor je ziet? Dat kan je leren! Door echt goed te kijken, technieken te leren en te experimenteren. Zo kom je steeds vooruit en ontwikkel je een eigen stijl.

Op een creatieve en leerzame manier leer je tekenen wat je ziet. Elke les is er een thema/techniek waarmee gewerkt wordt, denk hierbij aan stilleven, dieren, of (zelf-) portret. Er worden voorbeelden van kunstenaars en onderwerpen gegeven bij de lesuitleg. Je bent vrij om dit ruim op te vatten, juist door te spelen met materialen en technieken ontdek je je eigen creativiteit.
Je neemt je eigen materiaal mee. Naast tekenmateriaal kan er ook met waterverf en inkt worden gewerkt.
De technieken worden op een ontspannen manier uitgelegd en kunnen zó toegepast worden, dat ieder plezier kan hebben en kan leren op eigen niveau. Zowel beginners als gevorderden zijn dan ook welkom om mee te doen aan deze lessen. De serie lessen start twee keer per jaar, in januari en september, bij voldoende aanmeldingen.

Docente Inge Koetzier van Hooff studeerde aan de Kunstacademie in Utrecht en culturele antropologie aan de UVA en werkt nu in haar atelier in Schoorl. Hier geeft ze ook (model-) teken workshops. Inge werkt in opdracht, veelal portretten, en maakt (digitale) tekeningen en schilderijen. Haar werk is te vinden in musea, privécollecties en op exposities in binnen- en buitenland. Kijk voor meer informatie op de website van Inge Koetzier van Hooff

Informatie

Aantal lessen: 10

kosten:  € 160,-

Plaats: De lessen worden gegeven in een ruime zaal in De Blinkerd Heereweg 150, Schoorl (gemeente Bergen nh). De serie lessen is nooit hetzelfde en start twee keer per jaar, in januari en september.

Aanmelden voor de serie lessen:
Direct via Inge: telefoon of  WhatsApp: 06 – 249 880 36
of via email: inge@koetziervanhooff.eu

Bij aanmelding zal alle informatie doorgegeven worden, zoals betalingsgegevens en het materiaal dat zelf door de cursisten meegebracht kan worden. Zie ook www.koetziervanhooff.eu


Bijzonderheden ivm corona/covid19:
 Data zijn onder voorbehoud van overheidsmaatregelen; afhankelijk hiervan zullen lessen eventueel uitgesteld worden of als video/internet lessen doorgaan.

 

 

 

 

 

Back To Top
Naar de inhoud springen