Tekenlessen

Tekenen is de basis van alle kunstvormen en iedereen die een potlood vast kan houden kan tekenen!
Maar hoe krijg je op papier wat je voor je ziet? Dat kan je leren! Door echt goed te kijken, technieken te leren en te experimenteren. Zo kom je steeds vooruit en ontwikkel je een eigen stijl.
Op een creatieve en leerzame manier leer je in deze lessen tekenen wat je ziet. Elke les is er een thema/techniek waarmee gewerkt wordt, denk hierbij aan stilleven, dieren, of (zelf-) portret. Er worden voorbeelden van kunstenaars en onderwerpen gegeven bij de lesuitleg. Je bent vrij om dit ruim op te vatten, juist door te spelen met materialen en technieken ontdek je je eigen creativiteit.
Je neemt je eigen materiaal mee, potlood en papier is al voldoende. Maar houtskool, kleur en evt. ander tekenmateriaal is aan te bevelen, Ook kan er met waterverf worden gewerkt.
De technieken worden op een ontspannen manier uitgelegd en kunnen zó toegepast worden, dat ieder plezier kan hebben en kan leren op eigen niveau. Zowel beginners als gevorderden zijn dan ook welkom om mee te doen aan deze lessen.
De serie lessen is nooit hetzelfde en start twee keer per jaar, in oktober en februari, bij voldoende aanmeldingen.
Inge Koetzier van Hooff is een ervaren kunst-docent en kunstenaar. Zij studeerde aan de Kunstacademie in Utrecht en culturele antropologie aan de UVA. Sinds kort woont zij in Wieringerwaard, waar ook haar atelier open is voor exposities, (model-) teken workshops en lessen. Inge werkt in opdracht, veelal portretten, en maakt vrij werk als (digitale) tekeningen en schilderijen. Haar werk is te vinden in musea, privécollecties en op exposities in binnen- en buitenland. Kijk voor meer informatie op de website van Inge Koetzier van Hooff www.koetziervanhooff.eu

Prijs: 355€ VOOR 20 LESSEN VAN 2 UUR
Graag overmaken o.v.v. van jouw naam + tekenles Blinkerd/Oever/Mare
op rekening:
IBAN: NL26TRIO0338543538
T.n.v: Koetzier van Hooff

Aanmelden graag via email inge@koetziervanhooff.eu, met je naam, plaats van de cursus, mobiele telefoonnummer en evt. andere relevante informatie. Bij betaling wordt de bevestiging verstuurd en ontvang je informatie over het materiaal dat zelf door de cursisten meegebracht kan worden.

Goed om te weten:
Na betaling is je plaats in de cursus verzekerd. Annuleren is na betaling niet meer mogelijk. De lessen gaan door bij voldoende aanmeldingen. Als de lessen door tekort aan cursisten niet doorgaat, wordt het cursusgeld geretourneerd.
Als bij onverhoopte ziekte van de docent (Inge) of door overheidsmaatregelen de lessen niet door kunnen gaan, worden deze lessen uitgesteld, je plaats en betaling blijven dan gewoon geldig (dit geldt niet bij afzien van deelname door persoonlijke keuze). De lessen worden dan de eerst volgende mogelijkheid ingehaald. Je wordt hierover altijd geïnformeerd.
Wijzigingen voorbehouden.

Bij vragen of meer informatie, neem contact op met Inge via telefoon of Whatsapp: 0624988036, of via email: inge@koetziervanhooff.eu

https://www.koetziervanhooff.eu/classes/tekenles-art-lessons/#tekenles

 

Back To Top
Ga naar de inhoud