De Zonnebloem – afdeling Schoorl-Groet-Camperduin (onderdeel van Zonnebloem regio Geestmerambacht)

Al meer dan 70 jaar draait het bij de Zonnebloem om mensen. Wij vinden dat een lichamelijke beperking nooit een belemmering hoeft te zijn.  We brengen ze bij elkaar. Staan voor ze klaar. En zetten alles op alles om mensen met een handicap een onvergetelijke dag te bezorgen. We willen dat iedereen volop van het leven kan genieten. Om dat voor elkaar te krijgen, denken we altijd in oplossingen. Dat geldt voor onze vrijwilligers, voor onze donateurs en voor de partners waarmee we samenwerken. Stuk voor stuk doen zij er alles aan om mensen een onvergetelijk moment te bezorgen.

Daarom blijven we dat doen waar we altijd al goed in waren: contacten leggen, gezelligheid brengen, activiteiten organiseren en vakanties mogelijk maken. Van een bezoek aan het orgelmuseum, een leuke muziekmiddag, onze loterij, enz. En we komen met nieuwe oplossingen. Zo helpen we bij het realiseren van mode voor mensen in een rolstoel. Bieden we de Zonnebloem rolstoelauto te huur aan. En zorgen we er samen met attractieparken en musea voor dat deze toegankelijker worden voor mindervaliden.

De Zonnebloem organiseert zeer regelmatig activiteiten in De Blinkerd. Niet alleen de afdeling Schoorl-Groet-Camperduin. De afdeling Schoorl behoort tot de regio Geestmerambacht. Hierin werken we samen met Langedijk, Sint Pancras, Winkel, Tuitjenhorn, Warmenhuizen, Niedorp en Waarland. Ook zij organiseren Zonnebloemactiviteiten in De Blinkerd.

Wilt u meer informatie bijv. over een bijdrage als vrijwilliger of als gast/deelnemer  – Of bij een activiteit?

Bel gerust of neem een kijkje op de website van de Zonnebloem www.zonnebloem.nl


Schoorl – Ineke v.d. Woude, Tel. 072 – 509 5569  of e-mail naar: fred.ienvdwoude@t-mobilethuis.nl

Regio Geestmerambacht  – Marion Vlaming, regio secretaris, tel. 06-47898930  E-mail: fam.vlaming@quicknet.nl.

Back To Top
Ga naar de inhoud