Catering

  Er is van alles mogelijk. Van koffie met iets lekkers, een broodjeslunch, een eenvoudig maar heerlijk stamppotbuffet tot een exclusief koud/warm buffet. Uit te breiden met diverse extra’s.

  Personeelsuitje, feestje of jubileum: Dat kan in ons gezellige sportcafé of in één van de andere ruimtes. Wij zorgen voor een leuke bijeenkomst, waarbij uw wensen centraal staan.

  Verjaardag: Gezellig, zo’n huis vol visite! Maar soms is uw huis net iets te klein of u ziet op tegen het opruimen aan het einde van de dag.  Wilt u zelf volop genieten van de verjaardag,  reserveer één van onze sfeervolle ruimtes. U zult verbaasd staan van onze betaalbare tarieven!

  Uitvaart – en condoleancebijeenkomsten: Het komt steeds vaker voor dat mensen het afscheid van hun dierbaren in een andere vorm willen organiseren. Informeel en dichtbij huis.  Dit kan in één van onze grotere zalen en desgewenst zorgen wij voor catering in allerlei vormen.

  Koffie-arrangementen

  Op de koffie in De Blinkerd.

  Lunches

  Van eenvoudig tot uitgebreid

  Maak uw keuze. Bijzondere wensen in overleg mogelijk.

  Borrels

  Graag faciliteren wij uw borrel. Of het gaat om bedrijfsborrels of gewoon met familie of vrienden iets vieren – laat het weten.

  Feestavond

  Iets leuks te vieren? Bedrijfsborrel of verkjaardagsfeestje? Bij De Blinkerd kan het!

  Back To Top
  Naar de inhoud springen